Vi säljer & installerar robotgräsklippare

Det råder stor brist på robotgräsklippare just nu, för pris och tillgänglighet ber vi dig vänligen kontakta oss på telefon, via hemsidan eller i butik.

För att din robotgräsklippare ska fungera optimalt, sköta din gräsmatta på bästa sätt och du ska slippa krångel så är det viktigt med en korrekt utförd installation.

Vi hjälper dig välja ut den robotgräsklipparen som passar för dina behov. Installationen sker enligt fast pris så du i förväg vet vad det kommer kosta.

Vår butik och våra robotexperter finns på industriområdet Torpa i Vänersborg. Välkommen in och prata gräsmatta med oss!

Nyheter

Lördagsöppet!

Vi kör igång med lördagsöppet från och med nu på lördag 2/4 ända fram till midsommar 18/6.Varmt välkommen till oss!

Läs mer »

Badtunnor från Rexener

Vi säljer nu uppvärmda badtunnor från Rexener! Rexeners glasfiberbadtunnor har tagits fram som finländska hantverk. Det syns i den kompromisslösa kvaliteten och användarvänligheten. Rexener-badtunnornas färger

Läs mer »

Vinterservice för din robot!

Nu är det dags att serva din robotgräsklippare så att den är redo för nästa säsong. Vi hjälper dig med både service, förvaring och transport.

Läs mer »

Varför robotgräsklippare?

Frigör tid i ditt liv och få en välskött gräsmatta på köpet! Medans du får tid över till annat så sköter robotgräsklipparen gräsmattan. Den håller efter mossa, gödslar gräsmattan och går tyst.

En robotgräsklippare är ett miljövänligt och energisnålt alternativ. Har du en robotgräsklippare håller du inte bara efter mossa och ogräs – den är även effektiv mot mördarsniglar!

Pollenallergi? Det är bevisat att med minskat ogräs och regelbunden klippning av gräsmattan så minimeras antalet gräspollen i din trädgård.