Trygg & säker förvaring

Vi erbjuder trygg och säker förvaring av din maskin när du inte använder den. Varför inte passa på att göra den årliga servicen i samband med att du lämnar in din gräsklippare eller motorsåg på vinterförvaring?

Våra låsta, larmade och isolerade förvaringsutrymmen ligger i anslutning till butiken på industriområdet Torpa i Vänersborg. Välkommen in för att ta dig en titt!

Nyheter

Lördagsöppet!

Vi kör igång med lördagsöppet från och med nu på lördag 2/4 ända fram till midsommar 18/6.Varmt välkommen till oss!

Läs mer »

Badtunnor från Rexener

Vi säljer nu uppvärmda badtunnor från Rexener! Rexeners glasfiberbadtunnor har tagits fram som finländska hantverk. Det syns i den kompromisslösa kvaliteten och användarvänligheten. Rexener-badtunnornas färger

Läs mer »

Vinterservice för din robot!

Nu är det dags att serva din robotgräsklippare så att den är redo för nästa säsong. Vi hjälper dig med både service, förvaring och transport.

Läs mer »

Service & vinterförvaring

Vi kan hjälpa dig med allt från att hämta din maskin till att ge den service och sedan förvara den i torra, larmade förvaringsutrymmen i våra lokaler i Vänerborg.

Med vår erfarenhet kommer din gräsklippare eller motorsåg förvaras tryggt och du kan förvänta dig en längre livstid på dina maskiner.