Trygg & säker förvaring

Vi erbjuder trygg och säker förvaring av din maskin när du inte använder den. Varför inte passa på att göra den årliga servicen i samband med att du lämnar in din gräsklippare eller motorsåg på vinterförvaring?

Våra låsta, larmade och isolerade förvaringsutrymmen ligger i anslutning till butiken på industriområdet Torpa i Vänersborg. Välkommen in för att ta dig en titt!

Nyheter

Dags för vinterservice!

Förläng livslängden på dina trädgårdsmaskiner. Vi erbjuder vinterservice på gräsklippare, åkgräsklippare och robotgräsklippare. Prislista:Vinterservice“Gå bakom”-klippare från 995:-Åkgräsklippare från 1995:-Robotgräsklippare från 1350:- (Service inkl. förvaring 1850:-

Läs mer »

Husqvarna är här!

Vi är officiellt stolta återförsäljare av Husqvarna och butiken kommer därför att utökas med deras pålitliga produkter inom kort. Kolla gärna in deras sortiment på

Läs mer »

Service & vinterförvaring

Vi kan hjälpa dig med allt från att hämta din maskin till att ge den service och sedan förvara den i torra, larmade förvaringsutrymmen i våra lokaler i Vänerborg.

Med vår erfarenhet kommer din gräsklippare eller motorsåg förvaras tryggt och du kan förvänta dig en längre livstid på dina maskiner.