Butiken för skog & trädgård

Hos oss hittar du de maskiner och tillbehör som behövs inom skog och trädgård. 

Robotgräsklippare, röjsågar och motorsågar är bland det populäraste i butiken. Utöver detta  har vi ett brett sortiment med allt från bevattningssystem till säkerhetskläder och trädgårdsspadar. Vi har dessutom ett stort lager med både vanliga och ovanliga reservdelar hemma.

Det finns i stort sett maskiner och tillbehör för att underlätta det mesta arbetet utomhus – kom in till oss och bli inspirerad!

Öppet vardagar 7-17
Från april till midsommar har vi även öppet 9-13 på lördagar.

Nyheter

Lördagsöppet!

Vi kör igång med lördagsöppet från och med nu på lördag 2/4 ända fram till midsommar 18/6.Varmt välkommen till oss!

Läs mer »

Badtunnor från Rexener

Vi säljer nu uppvärmda badtunnor från Rexener! Rexeners glasfiberbadtunnor har tagits fram som finländska hantverk. Det syns i den kompromisslösa kvaliteten och användarvänligheten. Rexener-badtunnornas färger

Läs mer »

Vinterservice för din robot!

Nu är det dags att serva din robotgräsklippare så att den är redo för nästa säsong. Vi hjälper dig med både service, förvaring och transport.

Läs mer »

Allt för skog & trädgård

Allt för proffs & hobbyfixare

Produkterna vi säljer passar allt från proffsen med riktigt tuffa krav till den glada amatören som tycker om att fixa i sin trädgård. Vi väljer noga ut leverantörer som lever upp till de tuffa krav som våra kunder ställer.

Allt för dig

Vi älskar att göra våra kunder glada och det märks! Du som kund är viktigast av allt och vi hjälper dig med dina problem. Vår personal kan hjälpa dig att hitta maskinen som passar just dig och dina behov perfekt.