Vi säljer & installerar robotgräsklippare

För att din robotgräsklippare ska fungera optimalt, sköta din gräsmatta på bästa sätt och du ska slippa krångel så är det viktigt med en korrekt utförd installation.

Vi hjälper dig välja ut den robotgräsklipparen som passar för dina behov. Installationen sker enligt fast pris så du i förväg vet vad det kommer kosta.

Vår butik och våra robotexperter finns på industriområdet Torpa i Vänersborg. Välkommen in och prata gräsmatta med oss!

Nyheter

Vinn en grill från Aspen!

Välkommen in i butiken för en chans att vinna en specialdesignad grill från Aspen! Vinnaren dras den 25/6 och kommer presenteras både här och på

Läs mer »

Husqvarna är här!

Vi är officiellt stolta återförsäljare av Husqvarna och butiken kommer därför att utökas med deras pålitliga produkter inom kort. Kolla gärna in deras sortiment på

Läs mer »

Varför robotgräsklippare?

Frigör tid i ditt liv och få en välskött gräsmatta på köpet! Medans du får tid över till annat så sköter robotgräsklipparen gräsmattan. Den håller efter mossa, gödslar gräsmattan och går tyst.

En robotgräsklippare är ett miljövänligt och energisnålt alternativ. Har du en robotgräsklippare håller du inte bara efter mossa och ogräs – den är även effektiv mot mördarsniglar!

Pollenallergi? Det är bevisat att med minskat ogräs och regelbunden klippning av gräsmattan så minimeras antalet gräspollen i din trädgård.