Butiken för skog & trädgård

Hos oss hittar du de maskiner och tillbehör som behövs inom skog och trädgård. 

Robotgräsklippare, röjsågar och motorsågar är bland det populäraste i butiken. Utöver detta  har vi ett brett sortiment med allt från bevattningssystem till säkerhetskläder och trädgårdsspadar. Vi har dessutom ett stort lager med både vanliga och ovanliga reservdelar hemma.

Det finns i stort sett maskiner och tillbehör för att underlätta det mesta arbetet utomhus – kom in till oss och bli inspirerad!

Öppet vardagar 7-17
Från april till midsommar har vi även öppet 9-13 på lördagar.

Nyheter

Vinn en grill från Aspen!

Välkommen in i butiken för en chans att vinna en specialdesignad grill från Aspen! Vinnaren dras den 25/6 och kommer presenteras både här och på

Läs mer »

Husqvarna är här!

Vi är officiellt stolta återförsäljare av Husqvarna och butiken kommer därför att utökas med deras pålitliga produkter inom kort. Kolla gärna in deras sortiment på

Läs mer »

Allt för skog & trädgård

Allt för proffs & hobbyfixare

Produkterna vi säljer passar allt från proffsen med riktigt tuffa krav till den glada amatören som tycker om att fixa i sin trädgård. Vi väljer noga ut leverantörer som lever upp till de tuffa krav som våra kunder ställer.

Allt för dig

Vi älskar att göra våra kunder glada och det märks! Du som kund är viktigast av allt och vi hjälper dig med dina problem. Vår personal kan hjälpa dig att hitta maskinen som passar just dig och dina behov perfekt.